Har du opplevd kunder som ikke klarer å gjøre opp for seg? Som går konkurs rett etter at du har solgt noe til dem på kreditt?

Conta Kredittsjekk gjør det enklere å avdekke sannheten om dine kunders betalingsdyktighet.


Tjenesten er laget for bedrifter som har behov for å ta kredittsjekker, men ikke har interesse av å opprette kostbare avtaler om kjøp av langt flere kredittsjekker enn de trenger. Hos Conta Kredittsjekk betaler du bare for det du vet du får bruk for. Det er gratis å ha en brukerkonto. Du betaler ikke noe som helst før du faktisk trenger å ta en kredittsjekk.

Her har du ni gode grunner til å bruke kredittsjekker aktivt.

Prisfilosofien vår er like brukervennlig som tjenesten. Du slipper å ringe til en selger for å få vite prisene, de står nemlig her:

1 sjekk 89,-
5 sjekker 390,- 12% rabatt!
20 sjekker 1390,- 22% rabatt!

Prisene er oppgitt eks. mva.

Alt du trenger for å søke opp kredittinformasjon er et firmanavn eller organisasjonsnummer, og navn/adresse hvis du søker etter en privatperson.

Resultatet av kredittsjekkene kan ses på skjermen og eventuelt lastes ned som et PDF-dokument. PDF-er med sjekker av bedriftskunder lagres i kontoen din og kan lastes ned på et senere tidspunkt. På grunn av lovverket slettes alle data om privatpersoner fra systemet etter 24 timer.

Du betaler med betalingskort, og kvittering kommer på e-post. Kvitteringene lagres dessuten i kontoen din som regnskapsdokumentasjon.

Conta Kredittsjekk er tett integrert med Conta Inkasso og Conta Faktura. Du bruker samme innlogging på alle tjenestene hvor du har konto. Du kan bytte sømløst mellom tjenestene ved hjelp av lenker du finner i de ulike systemene.

Overbevist? Fyll inn skjemaet på fronten og få en gratis konto!