Raskere betaling med lagret kort

Publisert 17.12.2012 av Atle Hansson

Conta Kredittsjekk har fått en ny og bedre betalingsløsning. Nå kan du velge om du vil lagre betalingskortet til neste gang, slik at du slipper å dra det frem hver gang du vil kjøpe en kredittsjekk.

Vi har fått tilbakemeldinger fra mange som synes det er tungvint å skrive inn kortinformasjonen hver gang de skal fylle på Conta-kreditt. Derfor har vi nå gitt deg mulighet for å klikke på knappen “Lagre kortet” etter at du har betalt.

Kortdataene dine blir ikke lagret i Conta sine systemer, men hos vår kortbetalingspartner som tilfredsstiller Visa og Mastercards strenge sikkerhetskrav for lagring av sensitive data. Det er helt frivillig om du velger å lagre kortet, eller vil skrive det inn hver gang du handler.

Hvis du har lagret kortet får du tilbud om å bruke det neste gang du skal betale noe. Du kan også skrive inn et nytt kortnummer. For å slette et gammelt kort går du til fanen Innstillinger og klikker på Conta-kreditt i undermenyen. Under fanen Lagrede kort kan du med to klikk slette kort du ikke lenger bruker.

Et lagret kort kan brukes i alle Conta-tjenestene. Det følger firmaet det er knyttet til, ikke den enkelte brukeren.